Ledige stillinger

Driftsleder (Stillingen er besat)

Driftsleder på et af Danmarks største biogasanlæg

Vil du være med til at skabe et stærkt team og stå i spidsen for produktion af grøn energi på et af Danmarks største biogasanlæg?

Som driftsleder på vores nye biogasanlæg Greenlab Skive Biogas er du med til at ansætte og skabe rammerne for dit eget team, som dagligt varetager driften af biogasproduktion. Anlægget er placeret i erhvervsparken Greenlab Skive, en symbiose af flere spændende virksomheder.

Ledelse af den daglige drift hos Greenlab Skive Biogas

Hos Greenlab Skive Biogas er vi i færd med at bygge et af Danmarks største biogasanlæg, som omdanner husdyrgødning, restprodukter og andet organisk råmateriale til biogas. Anlægget har også en økologisk linje. Den samlede mængde biomasse, som anlægget er dimensioneret til, er ca. 500.000 tons om året. Produktionen har mange miljømæssige fordele, ligesom vi bidrager til mindskningen af CO2-udslippet. Vi er ejet af Greenlab Skive Biogas Holding A/S og E.ON Danmark A/S.

Du er med helt fra starten – fra færdiggørelse og igangsætning af anlægget til implementering af planer for sikkerhed, egenkontrol samt alt vedrørende den daglige drift. Og du er sammen med ledelsen med til at ansætte og skabe rammerne for dit eget driftsteam på fire-seks medarbejdere.

Du overvåger anlæggets organiske proces og sikrer, at den forløber stabilt og efter de fastlagte mål. Du bruger derfor mest tid på koordinering af opgaverne på anlægget og logistik – fra at vi modtager råvarerne, og frem til at den afgassede biomasse afsættes til landmændene.

Derfor bliver dine opgaver:

  • Driftsledelse, koordinering og procesoptimering af den daglige drift, herunder tilførsel af råmaterialer, transport, analyser og vedligeholdelse af anlægget.
  • Produktionsplanlægning, kontakt til leverandører og indkøb af biomasse til gasproduktionen i samarbejde med direktøren.
  • Ansvarlig for arbejdsmiljø og beredskabsplan.
  • Udarbejdelse af langsigtede planer for periodisk vedligeholdelse og reinvesteringer i samarbejde med ledelsen.
  • Etablering og deltagelse i vagtordning.

Driftsleder med forståelse for omdannelsesprocessen

  • Du har en baggrund som produktionsteknolog, mejerist/mejeritekniker, maskinmester, maskiningeniør, maskintekniker eller lignende, og gerne erfaring fra en driftslederfunktion.
  • Du har mindst 5 års erfaring fra fabrik, produktionsvirksomhed eller procesanlæg. Erfaring med biogasdrift vil være en fordel.
  • Du har nødvendigt uddannelsesbevis til drift af kedelanlæg til hedtvandsproduktion – eller er villig til at opnå dette ved efteruddannelse.
  • Du bor højst 30 minutter fra biogasanlægget Greenlab Skive, så du kan være på anlægget hurtigt, hvis det er nødvendigt

Hvem er du?

Du har et godt samarbejdsgen og drives af at skabe resultater. Du samarbejder med ledelsen og medarbejdere om at holde overblik over vores processer og forbedre dem. Når du får eller præsenteres for en god ide, sparrer du med medarbejdere og ledelsen, så både du og vi hele tiden udvikler og forbedrer os. Og så er du garant for en god tone og godt kollegialt samvær, hvor vi sørger for at vores partnere har det godt.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian K. Frandsen, direktør Greenlab Skive Biogas på 30 38 61 20 eller Michael Rønning Dalby, direktør i E.ON Danmark på 30 38 61 37.

Søg stillingen

Send din ansøgning med CV via ”Søg stillingen online”-linket nedenfor. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtale løbende, så send din allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg jobbet online